Studie- & Netwerkdagen

Nieuwe Studie- & Netwerkdagen zijn in voorbereiding, aankondinging volgt!

Het opleidings- en trainingsprogramma van CONNECTING is blijvend aan vernieuwing onderhevig. Er bestaat een grote vraag bij trainers en/of aandachtsfunctionarissen, die ofwel recentelijk gestart zijn of al langere tijd werkzaam zijn in de eigen instelling, naar bijscholing en de mogelijkheid om met collega’s uit het werkveld of aanverwante sectoren te netwerken.
Sinds 2000 organiseert CONNECTING daarom jaarlijks in november studie- & netwerkdagen specifiek voor trainers en/of aandachtsfunctionarissen in het werkveld van agressiemanagement & sociale veiligheid. Deze bijscholingsdagen bieden de mogelijkheid om nieuwe inspiratie op te doen, kennis en vaardigheden aan te scherpen en de eigen trainingsopzet kritisch door te lichten aan de hand van recente ontwikkelingen en inzichten. Tevens kan op deze dagen (hernieuwd) kennis gemaakt worden met collega-trainers, docenten en wetenschappers en is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en ideeën. Ook voor aandachtsfunctionarissen agressiemanagement & sociale veiligheid kunnen deze dagen een belangrijke aanvulling vormen op hun reeds opgebouwde expertise.
Na de oprichting van de Europese beroepsverenging ENTMA08 (www.entma.eu) in 2008 richt CONNECTING zich met de studie- & netwerkdagen uitsluitend nog op deskundigheidsbevordering van de eigen opgeleide instructeurs (IITA), trainers (TAS) en aandachtsfunctionarissen/trainers (ATAS).

Programma 2016

 

 

 

Programma’s voorgaande jaren:

Bent u geinteresseerd in het bijwonen van de Studie- & Netwerkdagen en wilt u een indruk van wat er zoal gebeurt? Dan kunt u hieronder de programma’s van voorgaande jaren bekijken.
(PDF-bestanden openen in nieuw venster/tabblad)


Studie- & Netwerkdagen CONNECTING 2016
Studie- & Netwerkdagen CONNECTING | Kudding & Partners 2015
Studie- & Netwerkdagen CONNECTING | Kudding & Partners 2014
Studiedagen CONNECTING 2013
Studiedagen CONNECTING 2012
Studiedagen CONNECTING 2011
Studiedagen CONNECTING 2010
Studiedagen CONNECTING 2009
Studiedagen CONNECTING 2007
Studiedagen CONNECTING 2006
Studiedagen CONNECTING 2005
Studiedagen CONNECTING 2004
Studiedagen CONNECTING 2003
Studiedagen CONNECTING 2002
Studiedagen CONNECTING 2001
Studiedagen CONNECTING 2000
Studiedagen CONNECTING 1998