Deze site gebruikt cookies.

Wij zijn om reden van europese wetgving verplicht om u dit te laten weten. Lees meer

Ik begrijp het

Studie- & Netwerkdagen

 

 

Om in te schrijven voor de Studie- & Netwerkdagen 2016, klik hier.

 

Het opleidings- en trainingsprogramma van CONNECTING is blijvend aan vernieuwing onderhevig. Er bestaat een grote vraag bij trainers en/of aandachtsfunctionarissen, die ofwel recentelijk gestart zijn of al langere tijd werkzaam zijn in de eigen instelling, naar bijscholing en de mogelijkheid om met collega’s uit het werkveld of aanverwante sectoren te netwerken.
 
Sinds 2000 organiseert CONNECTING daarom jaarlijks in november studie- & netwerkdagen specifiek voor trainers en/of aandachtsfunctionarissen in het werkveld van agressiemanagement & sociale veiligheid. Deze bijscholingsdagen bieden de mogelijkheid om nieuwe inspiratie op te doen, kennis en vaardigheden aan te scherpen en de eigen trainingsopzet kritisch door te lichten aan de hand van recente ontwikkelingen en inzichten. Tevens kan op deze dagen (hernieuwd) kennis gemaakt worden met collega-trainers, docenten en wetenschappers en is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en ideeën. Ook voor aandachtsfunctionarissen agressiemanagement & sociale veiligheid kunnen deze dagen een belangrijke aanvulling vormen op hun reeds opgebouwde expertise. 
 
Na de oprichting van de Europese beroepsverenging ENTMA08 (www.entma.eu) in 2008 richt CONNECTING zich met de studie- & netwerkdagen uitsluitend nog op deskundigheidsbevordering van de eigen opgeleide instructeurs (IITA), trainers (TAS) en aandachtsfunctionarissen/trainers (ATAS).

  

Studiedagen Frontpage

Programma 2016

 

 

 

Programma's voorgaande jaren:

Bent u geinteresseerd in het bijwonen van de Studie- & Netwerkdagen en wilt u een indruk van wat er zoal gebeurt? Dan kunt u hieronder de programma's van voorgaande jaren bekijken.
(PDF-bestanden openen in nieuw venster/tabblad)

Selecteer uw taal